søndag den 19. august 2012

N.I.C.O.L.I.N.E

En dag i naturen med veninden.



KANOTUR!!!! 
Ja i dag var jeg sammen med min veninde Nicoline (fra 10.klasse). Vi mødtes kl. 12 hos mig og besluttede os at tage ud og ro i kano. Verdens bedste idé! Først cyklede vi til Lidl og købte lækkerier og drikkelse, dernæst cyklede vi til maccen og købte burgere også til nybro. 
Da vi kom var der lidt kø, så vi måtte side og vente på at der var en ledig kano. Da vi endelig havde fået en kano og sat os til rette, så gik det løs. Det gik skide godt  - eller de første 5-10 min. var vi fucking dårlige til at ro. Vi havde lejet den i 3 timer, så vi også kunne nå at spise og sådan. 
På vores tur nåede vi at hilse på ænder, se en dame svømme midt ude i søen, gå i panik over at støde ind i andre der også var ude og ro i kano og til sidst se en mand falde i vandet, da han skulle ned i kanoen (lorte start at få på ens kano tur). Alt i alt var det en skide hyggelig dag. Til aftensmad fik vi grill mad (mhm). Og inden Nicoline smuttede hjemad cyklede vi en tur ned på kirkegården (for at besøge de familie medlemmer, som ligger der). 

Og puuuuuuhhhaaa, hvor har det været en ALT for varm dag! Sidder lige nu og sveder pisse meget, og er endda lige kommet ud af badet. Nå, men her er lidt billeder fra kanoturen. 








Godnat. Vi ses bloggen! <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Translate