mandag den 16. juli 2012

Top 10 over mine film...


Keder du dig i sommerferien??


Hvis du godt kan lide at se film, hvorfor så ikke udnytte ferien til det? Det har jeg i hvert fald. Jeg elsker  at se film specielt, hvis de er gode. Hæhæ. Men ja, det ved man jo ikke før man har set dem ;) Her kommer min top 10 over mine egne film. Jeg har lidt over 100 film, så det var pænt besværligt at vælge. Men det lykkedes mig. Vi starter med den dårligste af de 10 film. 

10. pladsen går til - Vampires suck 


"Sæt tænderne i VAMPIRES SUCK Extended BITE ME udgave - den hysterisk morsomme parodi med mere ekstrem humor of flere blodlige jokes! Becca, en ængstelig teenager, som lige er begyndt på en ny skole, bliver splittet mellem to overnaturlige bejlere: en lunefuld vampyr og en virkelig behåret varulv."
- Egentlig burde denne film ikke være med i de 10 bedste, da den er SKIDE ELENDIG. Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke har set hele filmen, men jeg slukkede efter 30. min fordi den var rigtig kedelig, desværre. Fås lige nu til 30 kr. i Fona. 

9. pladsen går til - Precious 


"Den unge, afroamerikanske pige, Clairece 'Precious' Jones, vokser op i et hjem med misbrug og overgreb i Harlem, New York. Moderen er voldelig og faderen voldtager sin datter. To gange resulterer faderens overgreb i graviditet og den vrede, Precious føler ved sin uretfærdige skæbne, gør det svært for hende at bryde den sociale arv. Dertil kommer hendes livstruende overvægt og svære analfabetisme, som afskærer hende fra omverdenen - indtil en lærerinde sætter sig for at hjælpe." 
- Denne film har en rigtig god historie og er en film med mange følelser. Dog er den ikke for sarte sjæle. Den er ikke uhyggelig, men i og med at historien er så skræmmende, så skal man kunne klare at se sådan en film. Fås lige nu til 30 kr. i Fona.

8. pladsen går til - Fire veninder - et par jeans


"Fire veninder - et par jeans er baseret på Ann Brashares' roman af samme navn og skildrer en helt speciel sommer for fire barndomsveninder, som for første gang ikke skal tilbringe sommeren sammen. På en shoppingtur falder pigerene over et par brugte jeans, som passer alle fire perfekt, og de beslutter at se, hvad de bringer med sig, og derefter sender dem videre til den næste. Selv om de er langt fra hinanden, kan pigerne alligevel dele oplevelser, kærlighed og tab i løbet af en uforglemmelig sommer." 
- Jeg synes denne film er super sød og god at se. Det er en super sommer at sætte sig til at se netop fordi, det er sommerferie. 

7. pladsen går til - Bedre end Beckham 


"Et fantastisk fodboldtalen, 18 år og i den fodboldgale nation England. Så burde grundlaget for succes være lagt. Men ikke for Jess (Parminder Nagral). Hun er nemlig pige - og indisk! Mens hun selv vil vie sit liv til fodbold, er hendes forældre mere interesserede i at få hende gift, så hun kan blive en god husmor. Bedre ser det ikke ud for veninden Jules (Keira Knightley), der trods sit talent heller ikke kan få gang i fodboldkarrieren. Det er åbenbart ikke nok at kunne sparke til en bold som Beckham. Men de to veninder tager ufortrødent kampen op og støtter hinanden i et og alt - indtil de begge bliver forelsket i deres fodboldtræner Joe (Jonathan Rhys Meyers)."
- Hvis du godt kan lide fodbold, så skal du se denne film. Den er god også er den blevet kåret til årets 'Scorefilm'. 

6. pladsen går til - Nana


"Er man skolemoden, når man må sidde på forsædet? Eller først, når man er lige så gammel som far synes? Klemmer Nanas gummistøvler? Eller vil hun bare ikke have dem på? Kunne Nanas far have fået arbejde, hvis ikke hendes viskelæder havde lugtet af appelsin? Hvorfor kan Anders ikke sove hos sig selv, og hvad lavede Nanas far, da Benny sov hos ham? Er det synd for kartofler, og kan de reddes, når de først er skrællet? Trænger frk. Lind til et par fridage? Hvem dræbte kagemanden, og kan man virkelig ikke få for mange bordskånere?"
- Denne film er en børnefilm hahah. Men jeg synes faktisk den er god. Jeg har set den siden, jeg var en lille bitte pige. Jeg elskede dem så højt at jeg så den hele tiden, og til sidst kunne jeg alle replikerne i filmen (måske kan jeg stadig?). 

5. pladsen går til - Krummernes Jul


"Det er første december og hele Danmark er klar til at fejre julemåneden... dvs. for én (næsten) helt almindelig familie er julen kommet som en stor overraskelse. Vi snakker selvfølgelig om familien Krumme. Nu kan du krummernes julesjov dag for dag i den store julekalender nogensinde lavet i Danmark - hele 6 timers decemberløjer for hele familien. Det kommer ikke til at gå stille af. Krummefar vil selvfølgelig holde jul og lille Grunk skriver breve til julemanden hver dag. Brevene kan julemanden ikke læse, for de er skrevet på KrimsKrams, men det kan Stella og Nova. Og indimellem skal vores allesammen Krumme prøve at redde julen for os allesammen. Glædelig Krumme-jul!"
- Jeg elsker denne julekalender. Sangene er skide gode og, så er det da bare super hyggeligt at se julefilm om sommeren. 

4. pladsen går til - To verdener


"Kan man vælge mellem familie og kærlighed? - Sara og hendes familie har altid fulgt Jehovas bud til punkt og prikke. Sammen med sine forældre og søskende har Sara stemt dørklokker og prædiket om dommedag og evig frelse for Jehovas udvalgte. Men pludselig slår lynet ned, da hun forelsker sig i den lidt ældre, ikke troende, Theis. Kærligheden placerer Sara overfor sit livs sværeste valg. I hemmelighed mødes de to, og mens kærligheden blomstre, må Sara kæmpe en indre kamp med sin samvittighed, tro og lidenskab. Inden længe er hun tvunget til at træffe et valg mellem to verdener."
- Denne film er også super god! Historien er rigtig spændende og, så er filmen baseret på en sand historie, det gør filmen lidt mere spændende. Den er super god! 

3. pladsen går til - The Last song


"Den talentfulde Miley Cyrus spiller hovedrollen i denne hjertevarme film om at vokse op. The Last Song er baseret på Nicholas Sparks' (Dear John, The Notebook) roman og handler om teenage-pigen Ronnie (Cyrus) og hendes fraværende far, der forsøger at genskabe det kærlige bånd de engang havde. Men at genskabe kontakten med sin rebelske datter er ikke let, så han vælger at bruge det eneste de to stadig har til fælles, nemlig musikken. Dette varme og opløftende drama og familie, den første kærlighed og det at få en chance til, er en gribende historie du sent vil glemme." 
- Denne film er absolut en af mine yndlings! Den er super rørende og har en fantastisk historie. Alle følelser er med i denne film og det gør at den bare, er og bliver fantastisk. Fås lige nu til 30 kr. i Fona.

2. pladsen går til - Confessions Of A Shopaholic


"Vær klar til at blive forelsket i den charmerende Becky Bloomwood (Isla Fisher) i den romantiske komedie 'Confessions Of A Shopaholic'. Becky lever i sus og dus i New York, og hendes højeste ønske er at arbejde på et trendy modemagasin. Da hun får job som rådgivende klummeskribent på et pengemagasin, der bliver udgivet af samme forlag, ser hun chancen for at få foden indenfor i branchen. Det går dog ikke helt som hun havde tænkt sig. Hendes klumme 'Pigen med det grønne tørklæde' bliver en uventet succes og Becky forelsker sig i sin chef, arbejdsnarkomanen Luke (Hugh Dancy). Men hun gemmer på en hemmelighed som hun for enhver pris vil skjule, og det giver visse komplikationer."
- Jeg forelsket mig i denne film. Jeg elsker shopping ligeså meget som Becky Bloomwood, så denne film er bare lavet til mig! Jeg elsker den. Den er fantastisk. Hvis du også kan lide at shoppe, så er denne film den perfekte at se. Fås lige til 30 kr. i Fona.

1. pladsen går til - Twilight 


"Filmen handler om en pige Bella Swan, der næsten hele sit liv har levet sammen med sin mor, da forældrene var skilt. Moderen, Renée Dwyer, gifter sig igen, denne gang med en baseballspiller, Phil Dwyer, og han rejser meget. Renée bliver hjemme med Bella, men Bella ved at hun ikke trives med det, så hun beslutter at flytte til en lille regnfuld by, hvor alle kender alle, Forks, i staten Washington for at bo hos sin far, Charlie Swan. Her møder Bella den mystiske Edward Cullen. Det viser sig at han er en 108 år gammel vampyr, som er 17 år for evigt. Edward og hans mystiske vampyrfamilie lever kun af dyreblod, de kalder sig selv vegetarer. På trods af dette forelsker de sig impulsivt og hovedkluds i hinanden. Men da den farlige vampyr James, og hans klan dukker op, må Edward og hans familie gøre alt i deres magt for at rede Bellas liv."
- Twilight må og SKAL ses! Elsker den! Den er fantastisk. Dog er den ikke for sarte sjæle, da den for nogle både kan være uhyggelig og decideret klam. ELSKER DEN FILM. 

(Beskrivelserne af handlingerne er enten fra filmcoveret eller fra nettet.) 

Håber i får en god mandag aften. Hvilke film vil i anbefale og hvorfor?? 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Translate